Ingredienser:
200g valfri pasta
500g köttfärs
salt, peppar 
1 röd paprika
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2-4 dl krossad tomat
1½ dl tomatpuré
½-1 tsk kanel
2 dl crème fraiche
1½dl riven ost 
salt, peppar
- Sätt ugnen på 225 grader.
 - Koka pastan.
 - Hacka lök, dela paprikan i mindre bitar.
 - Bryn tillsammans med färsen i margarin i en gryta.
 - Tillsätt vitlök, salt och peppar.
 - Tillsätt krossad tomat, tomatpuré och kanel.
 - Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar.
 - Lägg den kokta pastan i en smord form.
 - Bred ut köttfärsröran över pastan.
 - Blanda creme fraiche, riven ost, salt och peppar och bred över färsen.
 - Gratinera i 20-25 minuter.
 
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera