Ingredienser:
200g valfri pasta
500g köttfärs
salt, peppar
1 röd paprika
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2-4 dl krossad tomat
1½ dl tomatpuré
½-1 tsk kanel
2 dl crème fraiche
1½dl riven ost
salt, peppar
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka pastan.
- Hacka lök, dela paprikan i mindre bitar.
- Bryn tillsammans med färsen i margarin i en gryta.
- Tillsätt vitlök, salt och peppar.
- Tillsätt krossad tomat, tomatpuré och kanel.
- Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar.
- Lägg den kokta pastan i en smord form.
- Bred ut köttfärsröran över pastan.
- Blanda creme fraiche, riven ost, salt och peppar och bred över färsen.
- Gratinera i 20-25 minuter.
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera