Matklubbens Topplista

måndag 21 mars 2016

Kasslergratäng



Ingredienser: 
Förkokt ris, 4portioner
500g kassler
250g färska champinjoner
1,5dm purjolök
3dl grädde
1dl creme fraiche
3msk chilisås
3msk mango chutney
salt, peppar
riven ost

Gör så här:
  •  Koka riset.
  • Skär kassler i tärningar.
  • Strimla purjolöken och champinjoner.
  • Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och mangochutney i en skål.
  • Salta och peppra lite grann.
  • Smörj en ugnsform.
  • Blanda ris, purjolök,champinjoner och kassler i formen.
  • Häll över såsblandningen.
  • Strö över riven ost.
  • Gratinera i 225 grader 15-20 minuter.
Servera med en sallad
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar