Matklubbens Topplista

fredag 19 april 2013

Romtinnar (förrätt)

Röd stenbitsrom med crème fraiche och avokado.

 

 

Antal portioner: 4
Färdigt på: 40 min

Ingredienser

4 msk färskost
4 msk crème fraiche
80 g röd stenbitsrom
1 st medelstor finhackad silverlök
12 st tunna (ca 8 mm) runda (ca 43 mm) franskbrödskivor
4 msk finhackad dill
2 st avokado


Gör så här
  • Blanda färskost, crème fraiche, stenbitsrom och lök. Skär brödskivor och stansa ut rundlar med ett glas.
  • Bred blandningen på brödskivorna och stapla dem på varandra.
  • Bred lite blandning runt om stapeln så att dillen kan fastna, finhacka dillen och fördela på ett bakplåtspapper och rulla därefter staplarna i dillen (trä upp var och en på ett grillspett då går det lättare) dill på toppen också.
                                    Ställ på tallrik och fördela skivade avokadohalvor runt om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar