1
röd lök
1
vitlöksklyfta
300
g vitkål
100
g champinjoner
1
grön paprika
Pitabröd
1
msk olja
400
g nötfärs
1köttbuljong
tärning
Salt
och peppar
1
msk kinesisk soya
1
dl vatten
1
dl sweet chilisås
Gör så här:
- Skala och skär löken och vitlök i tunna skivor.
- Skär vitkål i strimlor och champinjoner i skivor.
- Dela, kärna ur och strimla paprikan.
- Värm pitabröd (ca 375g ) enligt förpackningen.
- Fräs grönsakerna i ½ msk olja i omgångar i en stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.
- Bryn köttfärsen i ½ msk olja i stekpannan.
- Smula ner köttbuljongtärning mot slutet. Krydda med salt och peppar.
- Vänd ner grönsakerna i färsen.
- Rör ner 1 msk kinesisk soya och 1 dl vatten och låt allt bli varmt.
- Dela och fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med 1 dl chilisås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar